Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Historie

De historie van

van tim

De krakeling als uithangbord, de tearoom geheel in Weense stijl ingericht, gebak zo lekker en zo divers dat je niet wist wat je moest pakken.

Bij veel Waalwijkers staat Bakkerij – Patisserie Van Mil in het geheugen gegrift: van het proeven, maar ook van het kijken door de ruiten naar het unieke maakproces. Inmiddels ruim 20 jaar verdwenen uit het Waalwijkse straatbeeld, maar zeker nog niet vergeten. Bij Bakkerij van Beijnen zetten we het smaakpalet van toen vol enthousiasme voort in onze patisserielijn Van Tim. Het ambacht dat Gerard vol passie uitdroeg, is daarbij nog altijd onze inspiratie.

Onze winkels
Onze winkels

Klassiekers

van tim

CHRISTOFFELTAARTJE

Gemaakt naar recept van patissier Gerard van Mil met chocoladeschuim, eigen gemaakte chocoladepasta en bereid als luchtig geheel. Een zeer bijzondere smaaksensatie die al meerdere generaties meegaat en nog niks aan kracht of populariteit heeft verloren. Vele klanten komen speciaal voor dit heerlijk gebak naar onze winkels.

TARTE CITROEN

Bekroond gebak en nog wel met goud ook. Dat is onze tarte citroen. Een absolute gebakstopper in ons mooie assortiment. Deze tartelette met frisse citroensmaak is een heerlijkheid voor bij de koffie, maar kan ook prima als dessert. Het smaakvolle gebak is afgewerkt met kookschuim en chocoladedecoratie. 

ONZE KOEKJES

In onze winkels vindt u een ruim assortiment aan koekjes. Wij hebben op basis van de recepten van patissier Gerard van Mil de productie voortgezet. Denk aan onder meer madeleines, amarettes, zwitsertjes en speculaas. We zetten de traditie voort van wat Van Mil al aanbood en zijn daar trots op. Benieuwd naar ons assortiment? Loop gerust eens binnen!

CHIPOLATAPUDDING / TAART

De traditionele chipolatataart is een vanzelfsprekendheid tussen onze klassiekers. En met Kerst is dit natuurlijk de chipolatapudding. Bereid met verse vanillestokken en met de beste marasquin die er is. De vulling bestaat uit amarena-kersen, sinaasappelzeste, amandelcakeblokjes, bitterkoekjes, mandarijnen, perzik en peren. Smullen dus! 

RUMKRANSJES

SPECIALITEITEN DECEMBERMAAND

De rumkransjes van patissier Gerard van Mil. Wie kent ze niet? Dit product is uitzonderlijk en mag niet ontbreken tijdens de Kerst. Een heerlijk chocoladekransje van ganache, rum en afgewerkt met poedersuiker. Ik krijg er geen genoeg van.

GESPOTEN CHOCOLADELETTER

Bekijk hier ons

online assortiment