Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Historie

De historie van

Van Beijnen

Bakkerij van Beijnen is een begrip in Waalwijk en omstreken. Inmiddels drie generaties ambachtsbakkers laten Waalwijk en omgeving genieten van producten uit eigen bakkerij.

Piet van Beijnen was de grondlegger, toen hij in 1951 begon. De oudere generatie zal Piet nog kennen als de man met de broodkar, de heerlijkheden rondbrengend.
Vanaf 1988 nam Hans van Beijnen het stokje over door een bakkerij te beginnen in de Loeffstraat, die later naar het Hoogeinde verhuisde. Ook Hans werd een begrip in en buiten Waalwijk, met zijn versgebakken ambachtsproducten.

Onze winkels
Onze winkels

Hoogtepunten/

uit onze historie

Oprichting Bakkerij van Beijnen

Piet van Beijnen start zijn broodzaak aan de Loeffstraat 48 in Waalwijk

Verhuizing van de bakkerij

De bakkerij wijzigt zijn locatie, maar niet zijn straat. Bakkerij van Beijnen is voortaan te vinden aan de Loeffstraat 71

Opnieuw een verhuizing

Na 25 jaar op dezelfde locatie te hebben gezeten besluit de bakkerij opnieuw binnen de straat de verhuizen. Het nieuwe adres is Loeffstraat 58.

Hans van Beijnen neemt de zaak over

De tweede generatie Van Beijnen neemt het stokje over. Met de start van een eigen productie maakt Hans meteen duidelijk een eigen visie te hebben.

Eigen productie brood

In eerste instantie produceert de eigen bakkerij broodjes en gebak, maar vanaf nu ook brood. 

Grote verbouwing

Na 7 jaar is de bakkerij toe aan een vernieuwing. Er staat een grote verbouwing op stapel.

De bakkerij verhuist naar de huidige locatie

Op de derde locatie aan de Loeffstraat begint Bakkerij Hans van Beijnen uit zijn jasje te groeien. Vandaar dat er op zoek wordt gegaan naar een nieuw pand. Dat wordt gevonden, niet al te ver van de oorsprong, aan het Hoogeinde.

Introductie Hansgemaakt

Na 20 jaar een vaste route te hebben gevolgd, ziet Hans brood in een nieuwe richting. Hij introduceert 6 nieuwe, ambachtelijk gemaakte broden onder de naam Hansgemaakt

Patisseriemerk Van Tim gaat van start

De zoon van Hans is inmiddels ook het ambacht in gerold. Zijn passie gaat vooral uit naar de patisserietak. In 2011 introduceert hij het verfijnde merk ‘Van Tim’

Tim en Wendy nemen de bankettak over

Hans doet een stapje terug. Hij blijft het gezicht en eigenaar van de boulangerietak van de bakkerij, maar het banket doet hij definitief over aan zijn zoon Tim en diens vrouw Wendy. Een overname wordt voorbereid…..

Bekijk hier ons

online assortiment